Delegațiile orașelor înfrățite cu Suceava au venit la Zilele Sucevei. Reprezentanții din Bethlehem, Soroca, Sosnowiec și Cernăuți au viztat mai multe obiective


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, sâmbătă, că mai multe delegații ale orașelor înfrățite cu Suceava au venit să participe la Zilele Sucevei, iar el a primit delegațiile orașelor înfrățite, la sediul primăriei.

Astfel, au venit  delegația orașului Bethleem, condusă de primarul Anton Salman, a orașului Soroca, condusă de primarul Victor Său, precum și cele ale orașelor Cernăuți și Sosnowiec, reprezentate de  viceprimari.

„După întâlnirea de la primărie, am vizitat parcul auto electric al municipalității, Catedrala Nașterii Domnului și Pavilionul orașelor înfrățite, amenajat de primărie pe esplanada din centrul orașului”, a spus primarul.

Zilele Sucevei se desfășoare în perioada 22-24.06.2018, în mai multe zone din oraș.

În parcarea de la Iulius Mall Suceava vor avea loc spectacole de muzică ușoară și populară și Târgul de Sânziene, organizat de Primăria Suceava în parteneriat cu Iulius Mall, iar în zona centrală va avea loc Târgul Meșteșugarilor, în timp ce la Teatrul Municipal Matei Vișniec și la Zona de Agrement Tătărași vor avea loc spectacole de teatru, în sala și în aer liber.


Intră acum și în grupul de