Deputatul Cătălin Nechifor conversează cu liberalii pe pagina de socializare a PNL Suceava: Pentru căderea Guvernului Dăncilă căutați 75 de voturi și aveți votul meu!


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni au lansat, prin intermediul paginii proprii de socializare, o campanie de convingere a parlamentarilor suceveni din arcul puterii să voteze pentru demiterea Guvernului condus de Viorica Vasilica Dăniclă la moțiunea de cenzură care va fi votată săptămâna viitoare.

Astfel, liberalii solicită sucevenilor să transmită email-uri parlamentarilor PSD și ALDE din județ să voteze moţiunea de cenzură „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională”!

Între parlamentarii vizați a fost inclus și deputatul PRO România Cătălin Nechifor care a răspuns pe pagina de socializare că el nu mai face parte din acel tablou politic și că atunci numărul de voturi necesare a scăzut de la 76 la 75.

„Vă mulțumesc pentru onoarea de a mă fi introdus pe aceasta listă, dar eu nu mai fac parte din acest tablou politic. De mai bine de o lună sunt în ProRomania și pe cale de consecință nu mai fac parte din arcul guvernamental. Deci căutați 75, nu 76 de voturi!”, a scris Nechifor liberalilor.

În replică, susținători ai PNL i-au spus că ar fi important ca Nechifor să mai facă el demersuri în rândul parlamentarilor PSD să voteze împotriva Guvernului.

Nechifor le-a răspuns că în funcție de ceea ce prezintă inițiatorii la prezentarea moțiunii în plenul Camerelor reunite, cu ce idei vin, ce oameni propun, vor fi stabilite căi de acțiune.

„În tot cazul, e un moment prielnic.Depinde de mulți factori. Se va discuta mult zilele și nopțile astea”, a conchis Nechifor.  (T.B.)


Intră acum și în grupul de