Grav accident rutier pe DN 17, între Ilișești și Păltinoasa


Intră acum și în grupul de

O tânără din localitatea suceveană Dorna Candrenilor, pasageră într-un autoturism a decedat în urma unui accident rutier în care au fost implicate 3 mașini. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 08.00, pe DN 17 în afara comunei Păltinoasa, spre Ilițești B. MARIANA, în vârstă de 30 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul marca „Audi” din direcția Gura Humorului spre Suceava, s-a angajat în depășirea autoturismului marca „Opel Astra”, condus regulamentar de B. DIMITRIE, în vârstă de 33 ani, din municipiul Suceava, iar la revenirea pe banda sa de circulație, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului, a derapat, s-a învârtit, ajungând cu partea din față a autoturismului spre direcția Gura Humorului, moment în care a fost lovită în partea din spate de către autoutilitara marca „Iveco”, condusă regulamentar din sens opus de O. GHIORGHIȚÃ, în vârstă de 28 de ani din municipiul Suceava. După impact autoutilitara „Iveco” a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca „Opel Astra”, după care ambii au fost proiectați în parapetul de susținere aflat pe partea dreaptă a părții carosabile.

B. MARIA, în vârstă de 26 ani, din comuna Dorna Candrenilor, pasageră în autoturismul „Audi”, a fost grav rănită în urma impactului și a fost transportată la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „comă profundă”. Tot în accident a fost rănită și minora B. P., în vârstă de 4 ani, pasageră în autoturismul „Audi”, care a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral comoție cerebrală, contuzie cervicală, hemato-epicranian stâng”, fiindu-i necesare 10-15 zile de îngrijiri medicale, rămânând internată, și B. MARIANA care a fost diagnosticată cu „politraumatism prin accident rutier, contuzie lombară dreapta, contuzie coapsă dreapta”, necesitând 8-9 zile de îngrijiri medicale. Ulterior în urma leziunilor suferite, B. MARIA a decedat la Spitalul Județean Suceava.
Conducătorii auto B. DIMITRIE și O. GHIORGHIȚÃ au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care acestora precum și numitei B. MARIANA li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorii auto purtau centura de siguranță.
 

Imediat după producerea accidentului, la fața locului a ajuns Detașamentul de Pompieri Suceava care a intervenit, cu un modul de descarcerare, un modul SMURD și un modul SIAMUD pentru salvarea celor trei persoane implicate în accident rutier.

Garda de intervenție a trecut la balizarea zonei, asigurarea accesului rapid către victime și acordarea primului ajutor medical, și totodată s-au luat măsuri de protecție (s-au scos bornele la baterii și s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).

Intervenția a fost încheiată la orele 08.30, victimele fiind transportate la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Grav accident rutier pe DN 17, între Ilișești și Păltinoasa @ Yahoo! Video


Intră acum și în grupul de