Campionii au revenit pe podium : CFR Cluj – FC Argeș 2 – 0


Intră acum și în grupul de

CFR Cluj a primit vizita Argeșului, nou promovata din acest sezon devenită revelația turului de campionat. Meciurile mai puțin reușite din ultimele etape i-au făcut pe clujeni să se îndepărteze de titlu. Elevii lui Trombetta erau obligați să învingă, pentru a se menține în plutonul fruntaș.
Așa cum era de așteptat, piteștenii au început dezinvolt, conduși excelent din teren de Tameș, și au câteva oportunități bune de a înscrie.
Dar experiența mai bogată a “vișiniilor” își va spune cuvântul, ei reușind să deschidă scorul pe fondul unei dominări agresive a oaspeților. Culio scapă pe dreapta și centreză în careu pentru Kone, care din 6 metri, reia cu capul în plasa lui Boșneag.
Piteștenii nu cedează lupta și amenință în continuare careul gazdelor, prin incursiunile lui Tameș și Tănase, dar până la pauză tabela rămâne neschimbată.
A doua repriză debutează echilibrat la mijlocul terenului, dar o fază de “un-doi” reușită între “magicianul” Culio și E. Kone debusolează total apărarea argeșenilor, ultimul majorând scorul la 2-0.
Meciul continuă să aibă ritm cu faze cursive la ambele porți, cu un plus în dreptul elevilor lui Ionuț Badea, dar nimeni nu va mai reuși să înscrie până la final.
Cu victoria din această etapă, CFR Cluj trece pe locul 3, cu 26 de puncte și rămâne neînvisă pe teren propriu, după 15 etape.
Centralul întâlnirii, Alexandru Tudor nu a avut un meci greu, dar l-a eliminat pe căpitanul argeșenilor, Bălașa, pentru 2 cartonașe galbene.
CFR Cluj: Eduard Stăncioiu, Panin, Cadu, Galliasi, Pereira, Trică (Manuel Jose 56), Mureșan (Emmanuel Kone 46) , Dani, Peralta (Deac 84) , Culio, Yssouf Kone. Antrenor: Maurizzio Trombetta
FC Argeș: Boșneag, Mircea Stan, Bălașa, Bazzi, Poenaru, Năstăsie (Doman 50), Tameș, Vali Stan (Cazan 65), Cristian Tănase, Kamara, Iordache (Dulcea 40). Antrenor: Ionuț Badea
 


Intră acum și în grupul de