Afișe privind interzicerea fotografierii și filmării buletinelor de vot, la intrarea în secțiile de votare


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Ovidiu Doroftei, a arătat  joi, în cadrul unei conferințe de presă, că procesul de organizare a alegerilor parlamentare din data de 30 noiembrie este în plină desfășurare, fiind desemnați deja, prin tragere la sorți, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ținut să sublinieze că instituția pe care o conduce va acorda o atenție deosebită realizării unei bune instruiri a președinților birourilor electorale ai secțiilor de votare din județ și că va pune accent pe amplasarea unor anunțuri la intrarea în secțiile de votare, care să precizeze că este interzisă fotografierea sau filmarea buletinelor de vot.

Totodată, miercuri, a fost finalizată operațiunea de tipărire a celor 1. 246 600 buletine de vot, din care jumătate pentru alegerea senatorilor și jumătate pentru alegerea deputaților.

Numărul total de persoane cu drept de vot în județul Suceava este de 567.649 și vor fi organizate 532 de secții de votare.

 


Intră acum și în grupul de