Președintele Gheorghe Flutur a inspectat lucrările de reparații și întreținere la drumurile județene: Am făcut un plan, ne ținem de el, astfel încât să aduceam toate drumurile județene la o stare normală, și asta cu toate că resursele pe care le avem sunt limitate


Intră acum și în grupul de

 Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a inspectat luni stadiul mai multor lucrări de întreținere și reparații la drumurile județene.

 

Flutur a spus că sunt în execuție lucrări la Pătrăuți, la drumul judeţean care duce la Biserica Înălțarea Sfintei Cruci, monument UNESCO, care vor fi finalizate în aceasta săptămână.

El a arătat că, de asemenea, le lucrează la drumul Dorna Candrenilor – Poiana Negrii și au început lucrările la Mănăstirea Humorului – Poiana Micului.

„Sunt făcute toate pregătirile, urmând a începe lucrările pe un tronson foarte greu, la Breaza – Moldova Sulița”, a spus Flutur.

El a amintit și că sunt deja finalizate lucrări de întreținere și reparații pe mai multe drumuri județene, cum ar fi cele de la Volovăț, Voitinel, Fântânele, la Dolhești, Valea Bourei, apoi la Todirești, drumurile Soloneț-Cajvana, precum și Adâncata-Hănțești, iar la Horodniceni, drumul Mihăiești-Rotopănești.

„Așa cum am mai spus, în unele zone am fost obligați să începem mai târziu lucrările, ca urmare a condițiilor meteo. Am făcut un plan, ne ținem de el, astfel încât să aduceam toate drumurile județene la o stare normală, și asta cu toate că resursele pe care le avem sunt limitate”, a spus Flutur.

El a anunțat că mai multe drumuri județene urmează să intre în lucrări ample de modernizare și reabilitare.

„Așteptăm desemnarea câștigătorilor pentru proiectele pentru care am obținut finanțare prin PNDL și să începem lucrările pe alte opt drumuri județene”,  a adăutat președintele CJ Suceava.

El a subliniat că foarte important este ca va fi reabilitat și modernizat drumul judeţean Frasin – Stulpicani – Ostra – Broșteni, pentru care Consiliul Judeţean Suceava a contractat un credit.(T.B.)


Intră acum și în grupul de