Alegeri parlamentare 2008 : Donțu: „Voi deschide un cabinet parlamentar în cartierul Zamca”


Intră acum și în grupul de

      În cursul zilei de vineri  21 noiembrie și sâmbătă 22 noiembrie 2008 , candidatul PSD pentru funcția de deputat în Colegiul Suceava I, domnul Ovidiu Donțu, s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul ZAMCA. În urma discuțiilor purtate cu aceștia s-au ridicat o serie de probleme dintre care cele mai mari sunt lipsa locurilor de muncă, situația pensiilor mici, transportul, străzile și trotuarele din cartier.  

Donțu a precizat că „sunt probleme care se pot rezolva la București și probleme care se pot rezolva la Suceava. Cele care depind de București le preiau în calitate de candidat la Camera Deputaților și ca jurist, sper ca odată ajuns la fabrica de legi să fac mai bine pentru cei mulți, iar problemele locale le voi supune atenției în ședința Consiliului Local precum și executivului Primăriei. Voi deschide un cabinet parlamentar în cartierul Zamca pentru că sunt probleme cu transportul local în cartier. Acest cabinet va asigura orientarea juridică gratuită, preluarea petițiilor sucevenilor referitor la respectarea legii de către instituțiile statului și informare privind accesarea fondurilor europene. 

Proiectul meu de forță se referă la siguranța zilei de mâine, a bunăstării și demnității  sucevenilor. Pentru aceasta voi determina înființarea unei noi zone industriale în Suceava. Avem potențial propriu pentru o dinamică a industriei alimentare și este de ajuns să le oferim teren celor care vor să deschidă fabrici în industrii nepoluante în Suceava . Locurile de muncă stabile vin din producție, nu din comerț. Sper să nu fie nevoie să promovez legea zonelor industriale”, a spus Ovidiu Donțu.


Intră acum și în grupul de