Echipa de studenți din cadrul Clubului Antreprenorial Studențesc au obținut locul II la finala „Global Management Challenge”


Intră acum și în grupul de

La finala națională a „Global Management Challenge” (GMC), echipa de studenți din cadrul Clubului Antreprenorial Studențesc (CASt) Suceava, denumită Fs1 SEAP, a obținut locul al II-a la o diferență foarte mică de echipa de pe locul I. Finala națională a competiției virtuale de strategie și management s-a desfășurat pe 19 noiembrie, la Brașov.

Conform organizatorilor, aceasta a fost cea mai strânsă finală din istoria GMC România, iar surpriza acestei competiții a fost echipa suceveană, care, aflată la prima participare într-o finală GMC, a reușit să devanseze echipe cu experiență în competiție și să se claseze la o diferență de numai 0,002 puncte față de câștigători.

Președinta Clubului Antreprenorial Studențesc (CASt), Roxana Apetri a și-a exprimat satisfacția privind faptul că echipa a reușit să concureze cu cele mai bune echipe de management din țară. „Prin participarea la o astfel de competiție, am reușit să acumulăm o serie de cunoștințe de management strategic pe care doar experiența ni le-ar fi putut oferi, și pe care, cu siguranță, le vom folosi anul viitor pentru a ne clasa pe locul I în această competiție” a spus Roxana Apetri. Din echipa suceveană mai fac parte Ștefan Vaculișteanu, Andrei Mareniuc, Marius Simion Toma și Nicolae Tanasuc. Roxana Apetri ne-a mai spus că soluția găsită de participanții la finala națională „Global Management Challenge” la criza economică nu este restrângerea producției, ci identificarea de noi piețe de desfacere.


Intră acum și în grupul de