Echipa de studenți din cadrul Clubului Antreprenorial Studențesc au obținut locul II la finala „Global Management Challenge”

La finala națională a „Global Management Challenge” (GMC), echipa de studenți din cadrul Clubului Antreprenorial Studențesc (CASt) Suceava, denumită Fs1 SEAP, a obținut locul al II-a la o diferență foarte mică de echipa de pe locul I. Finala națională a competiției virtuale de strategie și management s-a desfășurat pe 19 noiembrie, la Brașov.

Conform organizatorilor, aceasta a fost cea mai strânsă finală din istoria GMC România, iar surpriza acestei competiții a fost echipa suceveană, care, aflată la prima participare într-o finală GMC, a reușit să devanseze echipe cu experiență în competiție și să se claseze la o diferență de numai 0,002 puncte față de câștigători.

Președinta Clubului Antreprenorial Studențesc (CASt), Roxana Apetri a și-a exprimat satisfacția privind faptul că echipa a reușit să concureze cu cele mai bune echipe de management din țară. „Prin participarea la o astfel de competiție, am reușit să acumulăm o serie de cunoștințe de management strategic pe care doar experiența ni le-ar fi putut oferi, și pe care, cu siguranță, le vom folosi anul viitor pentru a ne clasa pe locul I în această competiție” a spus Roxana Apetri. Din echipa suceveană mai fac parte Ștefan Vaculișteanu, Andrei Mareniuc, Marius Simion Toma și Nicolae Tanasuc. Roxana Apetri ne-a mai spus că soluția găsită de participanții la finala națională „Global Management Challenge” la criza economică nu este restrângerea producției, ci identificarea de noi piețe de desfacere.