Flutur: Continuăm modernizarea de drumuri județene cum sunt cele de la Breaza sau Panaci și reparăm cele afectate de inundații. Până acum am modernizat 14 tronsoane de drumuri județene


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, într-o conferință de presă că programul de modernizare a drumurilor județene continuă, iar în acest an, până în prezent, au fost modernizate 14 tronsoane de drumuri județene.

El a declarat că până la jumătatea anului au fost făcute modernizări și a fost turnat covor asfaltic pe 14 tronsoane de drumuri județene, reprezentând 38 de kilometri de covoare asfaltice și tratamente bituminoase.

Potrivit lui Flutur s-au făcut lucrări la Zvoriștea, Volovăț, Adâncata, Fântânele, Moldovița, Pătrăuți, Soloneț, Cajvana, Dolhești, Fundu Moldovei, dar și în alte zone și urmează în partea a doua a anului continuarea modernizărilor și turnarea de covoare asfaltice și în alte zone puternic afectate cum sunt Breaza sau Poiana Negrii.

El a spus că în aceste zone autovehiculele grele ce transportă ape minerale sau lemne au făcut drumurile praf acolo.

Totodată, președintele CJ Suceava a anunțat că săptămâna viitoare va fi făcută și o rectificare bugetară de 5,4 milioane de lei, sumă primită de la Guvern la solicitarea CJ Suceava pentru 30 de obiective afectate de inundațiile de la sfârșitul lunii iunie.

Flutur a spus că în urma distrugerilor provocate de ape, cele mai mari valori sunt pe drumuri județene la Broșteni, Dârmoxa, Paltinu, Slatina, Doroteia unde sunt afectate drumuri, poduri și podețe și s-a intervenit.

„Acum urmează să se facă investiții pentru a fi aduse înapoi la capacitatea de transport a drumurilor respective”, a spus Flutur.(N.B.)


Intră acum și în grupul de