Un bărbat care circula cu o bicicletă pentru persoane cu dizabilități, acroșat la Vatra Dornei de o mașină condusă de o femeie care a făcut o depășire neregulamentară


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care circula, miercuri, în Vatra Dornei cu o bicicletă electrică pentru persoane cu dizabilități a fost acroșat  de o mașină condusă de o femeie din Panaci care a făcut o depășire neregulamentară.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în timp ce conducea, miercuri, autoturismul pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, pe fondul efectuării unei manevre neregulamentare de depăşire, o femeie de 46 de ani, din comuna Panaci, a acroşat un localnic de 41 de ani, care se deplasa pe carosabil cu bicicleta electrică pentru persoane cu dizabilități și care, a efectuat un viraj la stânga.

Inițial, din accident, nu au rezultat victime, bărbatul de 41 de ani și conducătoarea auto prezentându-se la poliție, dar, ulterior, întrucât acuza dureri, bărbatul s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de