Acasă Actualitate Județul Suceava va prezenta oferta turistică la Londra și Varșovia și va...

Județul Suceava va prezenta oferta turistică la Londra și Varșovia și va semna un protocol de colaborare cu județul Neamț pentru acțiuni de promovare în comun


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava va participa, în luna noiembrie, la două acțiuni de promovare turistică la Londra și Varșovia a anunțat președintele Gheorghe Flutur.

Flutur a spus într-o conferință de presă că CJ Suceava va participa la două târguri importante de promovare a Sucevei și Bucovinei.

Astfel, în perioada 5-7 noiembrie va fi prezentată oferta turistică la Londra unde vor fi prezenți și meșteri populari, iar în perioada 22-23 noiembrie la Varșovia.



„Sunt două zone, două tâguri unde ne adresăm turiștilor care au început să vină, să fie în creștere din aceste zone”, a spus Flutur.

El a mai anunțat că în prima ședință a CJ Suceava va propune spre aprobare un protocol de parteneriat cu județul Neamț pentru promovarea zonei turistice Suceava-Neamț.

„Ne leagă mai multe lucruri: Ținutul mănăstirilor, casa tradițională, dar și investiția nouă pe care ne pregătim să o demarăm, drumul care leagă Mălini prin Borca, în județul Neamț, drumul lui Nechifor Lipan, care se modernizează prin PNDL și sunt convins că această rută va duce la legături mai strânse între județul nostru și județul Neamț”, a declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version