Pasager accidentat grav pe DJ 209 H


Intră acum și în grupul de

În afara comunei Baia, pe D.J. 209 H, duminică la prânz a avut loc un grav accident de circulație. Potrivit IPJ Suceava, B. DUMITRU, în vârstă de 27 ani localnic, în timp ce conducea autoutilitara marca „Iveco Daily”, datorită neatenției în conducere a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca „Vw Jetta”, condus de M. MARIUS, în vârstă de 24 ani,  din aceeași localitate.
În autoturism se mai afla și pasagerul M. GABRIEL, în vârstă de 19 ani localnic care a fost grav rănit. Conducătorii auto nu purtau centură de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Imediat la fața locului, după producerea accidentului a ajuns un echipaj al Detașamentului de Pompieri Fălticeni ce a intervenit, cu o autospecială și un modul SIAMUD, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical unei persoane implicată într-un accident rutier produs pe raza localității Baia, drumul județean 209H.

Garda de intervenție a constatat că în urma coliziunii a rezultat o victimă încarcerată.

S-a trecut la descarcerarea victimei, folosind mijloacele din dotare – foarfece și depărtător, acordarea primului ajutor medical și luarea măsurilor de siguranță -scoaterea bornelor de la baterii și verificarea eventualelor scurgeri de combustibil.

 


Intră acum și în grupul de