Alegeri parlamentare 2008 : Nechifor solicită CJ „o dezvoltare unitară a tuturor zonelor județului”


Intră acum și în grupul de

Eurodeputatul PSD Cătălin Nechifor, care candidează la Camera Deputaților în Colegiul 4 Fălticeni, a cerut luni, administrației județene sucevene să nu mai facă discriminări între locuitorii aceluiași județ, arătând că toate inițiativele președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, au în vedere dezvoltarea zonei Bucovinei, din care sudul județului Suceava nu face parte.

Nechifor a declarat în cadrul unei conferințe de presă că atât proiectele turistice, cât și cele economice se referă doar la Bucovina, inclusiv cele ce privesc tradițiile, cum este programul „Crăciun în Bucovina”, ce va fi lansat la sfârșitul săptămânii. „Nu trebuie concentrate toate investițiile numai în Bucovina, ci trebuie să fie o dezvoltare unitară a tuturor zonelor județului Suceava”, a spus candidatul PSD.

Prim-vicepreședintele social-democraților suceveni a subliniat că zona Fălticeni și în special municipiul, este în recesiune de patru ani, arătând că în ultimii patru ani în municipiu un număr de 1467 de salariați și-au pierdut locurile de muncă, iar peste 70 de firme și-au restrâns activitatea sau au falimentat. Totodată, Nechifor a ținut să evidențieze că în Fălticeni au ajuns „ruină” atât spitalul nou, pentru care nu se continuă finanțările cât și cel vechi, și consideră că locuitorii aceluiași județ nu trebuie să fie discriminați pentru că plătesc la fel taxe și impozite.


Intră acum și în grupul de