Handbal : HCM Constanta va întâlni pe Tatran Preșov în optimile Cupei Cupelor


Intră acum și în grupul de




Marți a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei Cupelor, competiție în care România este reprezentată de HCM Constanța și Steaua MFA București. Înaintea tragerii la sorți, președintele CA al grupării constănțene, Nicușor Constantinescu, era convins că formațiile românești se vor întâlni în următoarea fază a competiției, însă sorții au decis altfel.

Steaua va întâlni în optimile de finală formația spaniolă Pevafersa Valladolid, în timp ce HCM va juca cu Tatran Preșov, din Slovacia. “Sorții au fost buni cu noi”, a declarat directorul executiv al HCM-ului, Nurhan Ali. Înainte să afle rezultatul de la sediul EHF din Viena, acesta declara că singura formație care ar conveni constănțenilor ar fi chiar Tatran Preșov, în condițiile în care toate posibilele adversare ale HCM-ului veneau din Liga Campionilor.

“Dorim să întâlnim Steaua într-o etapă superioară”, a mai spus Nurhan Ali. Directorul executiv al HCM-ului a descris viitorul adversar al formației sale ca fiind unul “apropiat ca valoare” de gruparea constănțeană. “Faptul că jucăm primul meci la ei acasă ne dă un atu în plus pentru calificare. Le luăm pulsul, vedem de ce sunt în stare și la Constanța ne calificăm”, a spus Nurhan Ali.

Steaua, care a ajuns în Cupa Cupelor din Liga Campionilor, va juca prima manșă pe teren propriu. Turul partidelor din optimile de finală ale competiției se va disputa pe 14/15 februarie, în timp ce returul este programat pentru 21/22 februarie.

 


Intră acum și în grupul de