Acasă Actualitate Fotbal : Torje scuipat de fanii dinamoviști după ce a cântat “Steaua...

Fotbal : Torje scuipat de fanii dinamoviști după ce a cântat “Steaua e numai una”


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 60-70 de fani s-au întâlnit luni seară la stadionul Dinamo cu acționarul Vasile Turcu, pentru a discuta situația fotbaliștilor care au petrecut după înfrângerea cu FC Brașov.
La un moment dat, la stadion și-a făcut apariția și Gabriel Torje, sărbătoritul zilei de sâmbătă, care a încercat să le explice suporterilor că acel clip video în care el, Pulhac și Ropotan cântă “Steaua e numai una” este trucat. Torje susține, după cum a declarat și la GSP Tv, că melodia “Steaua e numai una” a fost suprapusă peste “Vine Borcea cu spartanii”.
Explicația lui Torje a stârnit mânia fanilor, care au început să îl scuipe și să îl înjure pe mijlocaș. Scandalul s-a stins doar după ce Torje a decis să plece.
Sursa citată mai scrie și că fundașul Lucian Goian este al patrulea dinamovist care a luat parte la petrecerea dată acasă de Torje. Acesta nu a fost însă amendat de șefii clubului Dinamo, pentru că s-a văzut foarte puțin în imaginile de pe respectivul filmuleț. Lucian Goian a apărut doar în două cadre, în stânga imaginii, stând pe un scaun, cântând și, la un moment dat, filmând și el petrecerea.
 
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version