Alegeri parlamentare 2008 : Ioan Bălan închide campania electorală cu un concert de neuitat


Intră acum și în grupul de

     Candidatul PD-L pentru fotoliul de deputat în Colegiul Suceava 2, Ioan Bălan, a anunțat pentru ultima zi de campanie o mega-surpriză pentru locuitorii din colegiul său. El va oferi sucevenilor din Colegiul 2 și nu numai lor un concert de zile mari, care se anunță a fi peste cel organizat în deschiderea campaniei, la care au fost prezenți zeci de mii de oameni. Bălan a spus că pe 28 noiembrie, cu începere de la ora 18, vor urca pe scena amplasată în cartierul Burdujeni, Cătălin Josan (ultima mare vedetă care a câștigat concursul MEGASTAR), SMILEY cu cei de la Simplu și nu în ultimul rând cunoscuta formație       2-UNLIMITED.

Ioan Bălan a spus că vrea ca evenimentul să fie unul de excepție și mai ales să rămână mult timp în amintirea sucevenilor. „În fiecare acțiune în care m-am implicat, lucrurile au fost la superlativ. Sunt convins că și de data aceasta se va vorbi mult timp despre ce va fi pe scenă”, a declarat Bălan.

Din datele primite, se pare că vineri, 28 noiembrie va avea loc un eveniment cu totul special la Burdujeni, în sensul că cei prezenți vor putea viziona un spectacol ce va avea proiecții de lasere pe blocuri, tunuri de confetti și jocuri de artificii la final, toate acestea fiind parte dintr-un spectacol de lumini, sunet și flăcări de scenă în premieră la Suceava.

 


Intră acum și în grupul de