Alegeri parlamentare 2008 : Ovidiu Donțu s-a întâlnit cu locuitorii cartierelor Areni și Mărășești


Intră acum și în grupul de

     Candidatul PSD pentru funcția de deputat în Colegiul Suceava 1 (municipiul Suceava fără cartierul Burdujeni), Ovidiu Donțu, a continuat marți, periplul prin cartierele municipiului reședință de județ. El s-a întîlnit cu cetățenii din cartierele Mărășești și Areni iar în urma discuțiilor purtate cu aceștia s-au ridicat o serie de probleme dintre care cele mai mari sunt lipsa locurilor de muncă, situația pensiilor mici, problemele din urbanism, străzile și trotuarele din aceste cartiere. Ovidiu Donțu, a precizat la finalul acțiunii că este vorba despre probleme care se pot rezolva la București și probleme care se pot rezolva la Suceava.

„Cele care depind de București le preiau în calitate de candidat la Camera Deputaților și ca jurist, sper ca odată ajuns la fabrica de legi să fac mai bine pentru cei mulți”, a precizat Donțu. Pe lângă propunerile de micșorare a cheltuielilor Parlamentului Ovidiu Donțu anunțate luni, a discutat cu oamenii despre câteva măsuri speciale  pentru oamenii obișnuiți ce trebuie luate în această perioadă: Reducerea TVA la alimente, reducerea facturii la energie cu până la 50 %, reducerea impozitului pe venit la 10 % pentru cei cu salariul sub media pe economie, salariul minim și pensiile corelate cu valoarea coșului de consum, acordarea celei de-a 13-a pensii și dublarea pensiilor pentru agricultori, garantarea integrală a depozitelor populației.

 „De asemenea, proiectul meu de forță se referă la alocarea de terenuri pentru o nouă zonă industrială și sunt bucuros că am fost sunat de primarii a două comune din jurul Sucevei care au 50 ha cu destinație de zonă industrială, în cazul în care la Suceava vor exista alte preocupări, oricum sper să nu fie nevoie de legea zonelor industriale. Sucevenii au nevoie de locuri de muncă stabile, de demnitate și bunăstare. Eu, sunt gata de muncă!”, a conchis Donțu.
   
 


Intră acum și în grupul de