Licitații pentru desemnarea de operatori de gaze naturale în 18 localități ale județului, în 22 decembrie


Intră acum și în grupul de

Ministerul Economiei și Finanțelor (MEF) a decis ca în data de 22 decembrie să organizeze licitații pentru desemnarea de operatori de gaze naturale în 18 localități ale județului. Anunțul a fost făcut marți, de șeful administrației județene sucevene, Gheorghe Flutur, care a arătat într-o conferință de presă, că vor fi organizate două licitații, una pentru zona Câmpulung Moldovenesc ce cuprinde și comunele Vama, Pojorâta, Milișăuți, Pătrăuți, Grănicești, Todirești, Dărmănești, Zvoriștea și Dumbrăveni și o alta pentru una pentru zona Drăgușeni-Bogdănești-Boroaia, care cuprinde alte opt localități.

Totodată, CJ Suceava mai propune organizarea unei licitații pentru desemnarea operatorului de gaze naturale în alte 16 localități.

MEF a decis să scoată la licitație desemnarea unui operator de gaze naturale pentru rețelele construite prin proiectul "Suceava-Utilități și mediu la standarde europene", doar pentru localități separate sau grupuri mai mici de localități, după ce la licitația organizată în luna iunie pentru desemnarea operatorului de gaze naturale în 34 de localități din județ nu s-a prezentat nici o firmă.

 
 


Intră acum și în grupul de