Prefectura Suceava anunță că se încep lucrări de asfaltare ale unor porțiuni de drumuri de pe DN 17, DN 17 A, DN 17B pe DN 29 A între Adâncata și Zvoriștea, sau pe DN 2 E la Cacica. Pe DN 17 A există o zonă de 100 de metri unde circulația se face pe un singur fir


Intră acum și în grupul de

Prefectura  Suceava a anunțat, vineri, că au fost reluate lucrările de execuție de turnare de covor asfaltic și tratamente bituminoase, dar și  de execuție a unor marcaje rutiere pe drrumuri naționale din județ  după perioada în care au fost sistate din cauza  ploilor și fenomenelor meteo periculoase.

Astfel, pe raza de activitate a Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, au fost deja reluate  lucrările de  execuție la covorul  asfaltic pe DN17, la Mestecăniș,  iar în perioada imediat următoare vor începe lucrările de execuție “straturi bituminoase subțiri”, pe DN 17B.

Totodată, se execută lucrări la marcaje rutiere pe DN 17, de la Păltinoasa la Câmpulung, precum și reparații la covorul asfaltic pe DN17A, între Palma și Ciumârna.

Ca urmare a alunecării de teren produse din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă, pe DN 17 A a fost afectat terasamentul pe o porțiune de 100 de metri,  de la kilometrul 30+900 până la kilometrul 31, circulația desfășurându-se pe un fir, arată Prefectura Suceava.

Totodată, au fost reluate și  lucrările  pe drumurile naționale ce intră aria de competență a Secției de Drumuri Naționale Suceava, fiind începute deja  lucrări de turnare tratamente pe DN 29A, începând de la limita  cu județul Botoșani, între localitățile Zvoriștea și Adâncata. De asemenea, se efectuează lucrări de reparații asfaltice pe DN2E, în zona localității Cacica, iar vineri au început lucrările de reparații pe DN2, la intersecția cu DN 17A, în zona localitații Ratoș. (N.B.)


Intră acum și în grupul de