Spectacol și expoziție cu vânzare de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități


Intră acum și în grupul de

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava, invită sucevenii, miercuri, 3 decembrie, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, la spectacolul și expoziția „DESCHIDE OCHII, DESCHIDE INIMA!” , ediția a III-a, mesajul transmis de persoanele cu dizabilități cu această ocazie fiind „ACORDÃ-NE O ȘANSÃ, TU POȚI FACE LUMEA MAI BUNÔ. 

Spectacolul va avea loc la sala DOM POLSKI cu începere de la ora 14:00 și va fi susținut de copiii și adulțiii cu dizabilități de la Centrul de plasament „LAURENȚIA ULICI” Gura Humorului, Centrul de Servicii Comunitare Gura Humorului, Spitalul de Cronici Siret, CRRN și LMP Mitocu Dragomirnei, C.R.R.N.-Costîna, C.R.R.N-Sasca Mică, Centrul de Îngrijire si Asistență Pojorâta și CPVRS Zvorâștea.

Programul susținut de beneficiari, le oferă acestora șansa de a deveni artiști autentici măcar pentru o zi și mesagerii tuturor persoanelor cu dizabilități.  IONUȚ VIERU și formația ,,DINAMIC” din Suceava vor fi invitații speciali ai acestui spectacol.

Cât privește expoziția cu vânzare, va conține lucrări ale copiilor și persoanelor cu dizabilități din centrele sucevene și ale copiilor/tinerilor cu handicap sever și moderat, beneficiari ai serviciilor din cadrul  Complexului Terapeutic „Blijdorp – O Nouă Viață” Suceava. Sponsorii acestei acțiuni vor oferi cadouri tuturor participanților.
                                         

 


Intră acum și în grupul de