A început refacerea străzii Octav Băncilă din cartierul Zamca. Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că se va interveni și pe celelalte străzi afectate de lucrările de termoficare

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat, marți, că s-a început refacerea străzii Octav Băncilă din cartierul Zamca, afectată de lucrările de reabilitare a rețelei de termoficare.

„După foarte mult disconfort îndurat de către cetățenii din Zamca și după lungi discuții aprinse, în sfârșit, constructorul s-a apucat de refăcut străzile afectate de săpăturile pentru înlocuirea conductelor de termoficare”, a spus Harșovschi.

El a precizat că luni a fost la fața locului, iar marți la prima oră a convocat un comandament în teren la care au participat factorii de decizie, respectiv contructor, diriginte de șantier, proiectant și responsabil străzi.

Astfel, viceprimarul Lucian Harșovschi a arătat că s-a început cu refacerea străzii Octav Băncilă și că se vor reface și celelalte străzi după ce probele făcute pe noul circuit de termoficare vor fi conforme.

(M.T.)