A început refacerea străzii Octav Băncilă din cartierul Zamca. Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat că se va interveni și pe celelalte străzi afectate de lucrările de termoficare


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat, marți, că s-a început refacerea străzii Octav Băncilă din cartierul Zamca, afectată de lucrările de reabilitare a rețelei de termoficare.

„După foarte mult disconfort îndurat de către cetățenii din Zamca și după lungi discuții aprinse, în sfârșit, constructorul s-a apucat de refăcut străzile afectate de săpăturile pentru înlocuirea conductelor de termoficare”, a spus Harșovschi.

El a precizat că luni a fost la fața locului, iar marți la prima oră a convocat un comandament în teren la care au participat factorii de decizie, respectiv contructor, diriginte de șantier, proiectant și responsabil străzi.

Astfel, viceprimarul Lucian Harșovschi a arătat că s-a început cu refacerea străzii Octav Băncilă și că se vor reface și celelalte străzi după ce probele făcute pe noul circuit de termoficare vor fi conforme.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de