Crucea Roșie continuă să ajute sinistrații suceveni


Intră acum și în grupul de

   Crucea Roșie continuă ajutorarea victimelor inundațiilor din această vară.  Astfel, în urma reconstruirii de către autoritățile județului Suceava a unui număr de 203 case, Crucea Roșie va susține familiile care beneficiază de locuințe noi, fiecare dintre acestea urmând să primească câte 2 paturi, 2 saltele, 2 pături, 2 perechi ghete, 2 treninguri si 6 kg (2 pungi) detergent. 

Directorul “Crucea Roșie” Suceava, Corneliu Dediu, a declarat că acest program se va derula datorită sprijinului acordat în special de către firma Egger România, la care se adaugă si donațiile făcute de către compania Henkel si Faiia Complex . Totodată, trebuie amintit și ajutorul venit din partea Sediului Central al Crucii Roșii Române, precum și din partea Crucii Roșii Botoșani.

“Valoarea totală a acestui program este de peste 250.000 lei. Distribuirea bunurilor va începe în data de 4 decembrie 2008 și se va încheia la sfârșitul lunii ianuarie 2009. Transportul va fi asigurat de către Jandarmeria Suceava, I.S.U. Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuțiului si Expomob Suceava”, a arătat Corneliu Dediu.

 


Intră acum și în grupul de