PNL Suceava are nevoie de apă sfințită la sediu


Intră acum și în grupul de

     Purtătorul de cuvânt al organizației județene Suceava a PNL, Iulian Angheluș a anunțat că la sediul partidului ar trebui adus un sobor de preoți și sfințit pentru a scăpa de „blestemul” care paște liberalii de mulți ani. Angheluș a spus într-o conferință de presă, răspunzând la o întrebare referitor la plecarea din fotoliul de lider a președintelui organizației municipale Suceava a PNL, Alexandru Băișanu, că nu mai înțelege ce se petrece cu liderii liberali în ultimii ani.

Reamintim că Băișanu, fost prefect până cu câteva zile înainte de campanie, a preluat frâiele organizației municipale și a decis marți să se înscrie la concursul organizat pentru postul de subprefect al județului, intrând în concurență directă cu actualul subprefect interimar, dna Angela Zarojanu, are la rândul ei a fost președintele organizației municipale Suceava a PNL până să devină funcționar public. „Știți cum e cu blestemul acesta, el e poate mai vechi. Și în anul 2000 am avut un președinte de filială, Vasile Mîndroviceanu, care a ieșit deputat și a doua zi și-a dat demisia din PNL. Nu cred în blesteme, dar după această campanie ar trebui să aducem un sobor de preoți să mai sfințim pe aici prin sediu”, a spus foarte serisos liderul liberal.

Alexandru Băișanu s-a înscris la concurs fără să anunțe pe multă lume, iar în condițiile acestea, promisiunile sale de reformare a organizației municipale și discursurile sfârâitoare din campanie, despre ce și cum va fi PNL sub comanda sa, devin simple snoave electorale.


Intră acum și în grupul de