PNL Suceava se reorganizează


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluș, a declarat miercuri, că după alegerile din 30 noiembrie în organizație se impune o reorganizare, de la cea mai mică structură de partid până la componența Biroului Permanent Județean. „Pilonii reorganizării trebuie să fie candidații care au performat în alegeri”, a spus Angheluș, făcând referire la candidații care „au performat” în urma alegerilor atât parlamentare cât și locale.

El a spus într-o conferință de presă că pentru organizația județeană PNL Suceava, alegerile parlamentare au fost „un succes” arătând că, dacă înaintea alegerilor PNL avea în Suceava un senator, acum are un senator și doi deputați, ceea ce reprezintă peste 20 la sută din numărul mandatelor de parlamentar din această circumscripție. „Ne-am triplat numărul de parlamentari”, a subliniat Angheluș, care consideră că în județul Suceava se poate vorbi de „un puternic pol liberal consolidat”.

Totodată purtătorul de cuvânt al PNL Suceava a ținut să precizeze că, la alegerile parlamentare, PNL Suceava a făcut și unele greșeli, ce vor trebui corectate, exemplificând cu lipsa unei campanii de echipă și adoptarea unei campanii separate pentru fiecare candidat.

În urma alegerilor parlamentare, PNL a obținut în județul Suceava un mandat de senator pentru Tiberiu Prodan și două de deputați pentru Gheorghe Coroamă și Mircea Irimescu.


Intră acum și în grupul de