Primarul Ion Lungu anunță că participă și în acest an la deschiderea anului școlar în minim zece unități școlare din municipiu. El neagă că elevii așteaptă cu orele primarul ca să înceapă școala


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că în data de 10 septembrie va participa la mimin zece festivități de deschidere a anului școlar în municipiu, grădinițe, școli primare, gimnaziale sau colegii.

 

„Voi participa și în acest an la deschiderea anului școlar la minim 10 unități școlare din municipiu”, a spus Lungu.

El a arătat că are un grafic pentru fiecare festivitate de deschidere  discutat cu profesorii și a dat asigurări că el nu va întârzia.

Întrebat dacă e normal ca elevii să aștepte cu orele pentru deschiderea anului școlar pentru a veni primarul la festivitate, Ion Lungu a răspuns că nu a întârziat și nici nu a condiționat deschiderea anului școlar de prezența sa.

„Nu s-a întâmplat niciodată să aștepte elevii să vin”, a declarat primarul.

El a spus că profesorii stabilesc ora la care se începe festivitatea de deschidere a anului școlar.

„Niciodată nu s-a întârziat școala din cauza mea”, a spus Lungu.

El a arătat că pentru a transmite un mesaj, va participa anul acesta și la festivitatea de deschidere de la Școala nr. 9 unde municipalitatea a alocat fonduri pentru mai multe investiții.

„Vă asigur că nu voi întârzia la nicio școală. Dacă întârzii, nu am pus condiția că dacă întârzie primarul nu se începe școala”, a mai spus Lungu.

El a mai arătat că dacă întârzie, atunci vorbește ultimul.

„Nu se întâmplă ca din cauza mea să stea copiii trei ore ca să vină primarul”, a conchis Ion Lungu. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de