Ioan Bălan, medaliat cu bronz la campionatul național, finala pe colegii electorale


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava are motive seriose să se mândrească în aceste zile cu rezultatele alegerilor din 30 noiembrie. Unul dintre liderii județeni, Ioan Bălan, care a candidat pentru Camera Deputaților în colegiul Suceava 2 și care a obținut cel mai bun scor din județ pentru partid, în procente, 56, 8% ocupă în momentul de față locul 3 în România, într-un top realizat la nivelul PD-L.

Rezultatul lui Ioan Bălan este comparativ egal cu cel al liderului național al PSD, Mircea Geoană, care ocupă și el locul 3, la nivelul partidului, în ce privește procentele smulse de la electorat. Trebuie spus că, în momentul de față, înaintea lui Bălan se află Silviu Prigoană, care a candidat la Cameră pe Colegiul București, obținând 58,9 % din voturi și Bogdan Cantaragiu, care a candidat tot pentru un fotoliu de deputat în colegiul Dâmbovița.

Interesant este și faptul că nici la PNL și nici la PSD niciun sucevean nu a reușit performanța de a se clasa măcar în top 10. În aceste condiții, și analizând serios rezultatele votului, liderul județean al PD-L Gheorghe Flutur are motive să se laude cu rezultatele obținute în județ, mai ales că principalul său „adversar”, democrat-liberalul Gheorghe Ștefan (Pinalti), liderul de la Neamț, nu are niciun om în TOP 10 la PD-L.

Reamintim că întreaga campanie a lui Ioan Bălan s-a desfășurat după un plan bine stabilit, acesta reușind să atragă simpatia sucevenilor din Colegiul 2 de o manieră neechivocă, situându-l pe locul 1 la nivel județean în ce privește procentele obținute.
 


Intră acum și în grupul de