Fotbal, Cupa UEFA : Grupa A : Twente și Manchester City calificate în 16-imi


Intră acum și în grupul de







Paris Saint-Germain s-a ales doar cu un punct după recitalul de ocazii de la Manchester, unde City a avut noroc să scape doar cu un rezultat de egalitate, 0-0, în ultimul meci de pe teren propriu din grupa A.

Cu City deja calificată în 16-imile Cupei UEFA, PSG a terminat meciul atacând în valuri și căutând golul victoriei, care ar fi plasat-o într-o poziție de unde o victorie pe teren propriu cu Twente i-ar fi adus calificarea. Totuși, mingea a refuzat să îi ajute pe francezi, care au nevoie acum ca oaspeții din etapa a patra să le facă un favor în ultima etapă, la Real Racing Club, pentru a merge mai departe.

În cealaltă partidă, Rob Wielaert și Kenneth Perez au înscris pentru FC Twente, care s-a calificat în primăvara europeană după o victorie în fața celor de la Schalke. Un gol rapid al lui Wielaert și reușita lui Perez din minutul zece al reprizei secunde au pus formația olandeză într-o poziție puternică.

Gerald Asamoah a redus din handicap, însă Schalke nu a putut găsi golul egalării și are nevoie acum ca în ultima etapă niciuna dintre formațiile Racing și PSG să nu câștige în meciurile care le dispută pe teren propriu cu Manchester City, respeciv Twente.

Clasament

1        Manchester City        7p

2        Twente                     6p

3        Schalke                     4p

4        Racing Club               2p

5        PSG                           2p

 

 


Intră acum și în grupul de