Casă din Dumbrăveni, distrusă de un incendiu


Intră acum și în grupul de

Proprietarul unei case din Dumbrăveni s-a ales cu arsuri la mână stângă în urma unui incendiu izbucnit în locuință. Miercuri, la ora 11:58, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la locuința cetățenei Ana I. din localitatea Dumbrăveni. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri Suceava și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni cu două autospeciale.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta violent la acoperișul casei de locuit, plafoanele din lemn și în interiorul a două camere, existând pericolul de propagare la întreaga locuință, anexe și o gospodărie învecinată.
Focul a fost stins la ora 15.40, în incendiu fiind distrus acoperișul și planșeul casei de locuit pe o suprafață de 100 mp, mobilier, aparatură de uz casnic, cca. 500 kg cereale și cca. 1 mc cherestea. De asemenea, s-au degradat pereții casei de locuit. Din primele estimări, pagubele sunt de cca. 10.000 lei.

În urma cercetărilor a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sistemul de încălzit. Pompierii au salvat casa de locuit, anexele și o gospodărie învecinată, în valoare de cca 35.000 lei.

Proprietarul casei, I. I., în vârstă de 48 ani a fost rănit având arsuri de gradul I și II la palma mâinii stângi.

 


Intră acum și în grupul de