Lupte Greco – Romane : Performanțe deosebite pentru sportivii suceveni la prima ediție a Cupei Siretului


Intră acum și în grupul de

Prima ediție a Cupei Siretului la lupte greco – romane, pentru copii și juniori, a adunat la start peste 150 de sportive de la CSS Rădăuți, filiala Siret, CSS Rădăuți, filiala Dornești, CSM Bucovina Rădăuți, CSS Bacău, SCM Bacău, Ceahlăul Piatra Neamț, CS Botoșani, Șoimii Sarafindești, CSM Suceava, LPS Suceava și sportive de la Centrul Olimpic Piatra Neamț.

Sucevenii au “marcat” ca de obicei pe podiumul de premiere, Daniel Blănari și Cristian Ostrovan fiind învingători la categoriile 40, respective 60 de kilograme, primul de la CSM Suceava, cel de-al doiela de la LPS Suceava, pe poziția secundă a clasamentului final situându-se Iulian Șopârlă și Mihai Șulea la categoriile 47, respective 35 de kilograme, primul de la LPS Suceava cel de-al doiela de la CSM Suceava. Medalie de bronz au obținut Răzvan Pandelea, la categoria 47 de kilograme de la LPS Suceava, Adrian Sacaliuc la categoria 52 de kilograme și Sebastian Caba la categoria 56 de kilograme. Luptătorii suceveni care au urcat pe podiumul de premiere au fost pregătiți de profesorii Valerică Gherasim, Constantin Tăpîrjan, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru.

Tinerii luptători suceveni vor participa la o nouă competiție de anvergură la finele acestei săptămâni în cadrul Cupei României, competiție organizată de Dinamo București acolo unde vor fi pe saltea Constantin Bolohan, Dan George Rotari, Cezar Buburuzan, Ioan Burlică, Andrei Brânzei, Cătălin Solovăstru și Ionuț Croitori.
 


Intră acum și în grupul de