Iordache toarnă gaz pe foc în scandalul din PSD


Intră acum și în grupul de

Liderul filialei municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că își pune mandatul la dispoziția Delegației Permanente a organizației județene, în urma rezultatului alegerilor din 30 noiembrie, după ce în colegiile din municipiu PSD nu a câștigat nici un mandat de parlamentar. El este de părere că va trebui făcută o analiză a rezultatelor obținute de candidații social-democrați în județ și în colegiile din municipiul Suceava, începând cu modul în care au fost desemnați candidații și cum s-a desfășurat campania electorală a acestora.

Iordache a apreciat că modul în care alte formațiuni politice au folosit banul public în campanie, „cu implicarea autorităților din Primăria Suceava” a influențat rezultatul alegerilor. „Sunt cauze care au condus la acest rezultat și care trebuie analizate”, a spus Iordache.

Președintele organizației municipale Suceava a PSD a ținut să sublinieze că față de alegerile locale, candidatul PSD în colegiul 1 pentru deputați din municipiul Suceava, Ovidiu Donțu, a obținut un rezultat mai bun la alegerile parlamentare.

În cele două colegii de deputat și cel de senator din zona municipiului Suceava, PSD nu a obținut nici un mandat de parlamentar, acestea fiind adjudecate de candidații PD-L.


Intră acum și în grupul de