Fotbal – Liga a V-a : Rapid CFR III Suceava, lider de necontestat în seria a II-aEtapa a XVI-a a seriei a II-a a Ligii a V-a a prilejuit liderului la zi Rapid CFR III Suceava încă o victorie fără dubii. În această penultimă rundă a turului de campionat formația suceveană a învins cu 9 – 2 echipa Progresul Ilișești. (Mircea Maxim)

Rapid CFR III Suceava – Progresul Ilișești      9 – 2

Au marcat: Azaharioaie, de două ori, V.Murariu, Huțanu, Aparaschivei, Coțofrei, Istrate, Sâsâiac și Sburlea pentru gazde, respectiv Ovidiu Sbârcea de două ori pentru oaspeți.

Rapid CFR III Suceava: Sburlea – V.Murariu, Leonte, Istrate, Ionășanu, Huțanu, Fl.Turineac, Bujorean, Aparaschivei, P.Turineac și Coțofrei.Au mai jucat: Azaharioaie, Nichitean, Romaniuc și Sâsâiac.

Progresul Ilișești: Pădureț – Hulpoi, Dupoi, Dobrea, I.Sbârcea, Bidirel, Prelipcean, Lupu, Ov.Sbârcea, Stoian și Axinte. Au mai evoluat: Maftei, Popescu și Pop.

Un alt meci deosebit de frumos din etapa a XVI-a s-a disputat între Viitorul Verești și Moldova Drăgușeni. După 90 de minute de joc deosebit scorul a fost egal, 3 – 3.

Viitorul Verești – Moldova Drăgușeni    3 – 3

Au marcat: Dumitru și Ailiesei de două ori pentru gazde și Lefter și Dascălu de două ori pentru oaspeți.

Viitorul Verești: Tâplic – Corneanu, Covătaru, Buresca, Păvăloaie, Lulciuc, Gavriliuc, Apăvăloaie, Nechifor, Dumitriu, Ailiesei. Au mai jucat: Ciornei, Adomnicăi și Mesincari.

Moldova Drăgușeni: Grumăzescu – Popa, Grigoraș, Nedelcu, vânca, Bodea, Costan, Groza, An.Trofin, Lefter, Dascălu. A mai evoluat A. Trofin.