Acasă Actualitate Fotbal, Liga Campionilor : CFR a ieșit frumos din competiție

Fotbal, Liga Campionilor : CFR a ieșit frumos din competiție


Intră acum și în grupul de

Chelsea Londra – CFR Cluj            2 – 1
Încurajată de peste 1.600 de suporteri pe “Stamford Bridge”, campioana României, CFR Cluj, a lăsat o impresie bună la ultimul ei meci în acest sezon al cupelor europene, deși a pierdut partida cu Chelsea, scor 1-2. Scorul a fost deschis în minutul 40 de Salomon Kalou, care a reluat din 6 metri o pasă primită de la Deco, după o acțiune de contraatac pornită de la Joe Cole.
În minutul 10 al reprizei secunde, CFR a reușit totuși să restabilească egalitatea, după o fază spectaculoasă încheiată cu lovitura de cap a lui Yssouf Kone. Atacantul CFR-ului a fructificat astfel centrarea de pe partea dreaptă de la Panin și a înscris în poarta lui Petr Cech. Bucuruia clujenilor avea însă să dureze doar un sfert de oră, pentru că Drogba, intrat în locul lui Kalou, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Atacantul ivorian a recepționat o pasă a lui Joe Cole și l-a învins pe Nuno Claro printr-un șut din interiorul careului mare.
Au evoluat echipele:
CFR Cluj: Nuno Claro – Panin, Cadu, Alcantara, Pereira – Mureșan, Dani – Dubarbier (E. Kone 60), Trică (Peralta 72), Culio – Y. Kone. Antrenor: Maurizio Trombetta.
Chelsea: Cech – Bosingwa, Alex, Terry, A. Cole – Mikel (Bridge 88) – J. Cole (Belletti 74), Deco, Ballack, Kalou (Drogba 65) – Anelka. Antrenor: Luiz Felipe Scolari.
 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version