Salariații Spitalului Județean nu au de ce să-și facă griji în privința salariilor și a tichetelor de masă


Intră acum și în grupul de

Angajații Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au primit vești bune înainte de sărbători, de la conducerea unității, după ce unitatea medicală a reușit semnarea contractului pe lunile noiembrie și decembrie cu CAS Suceava, în condițiile în care existau probleme privind rectificarea bugetară. „Avem vești bune pentru salariații spitalului, în sensul că s-a reușit semnarea contractelor astfel că se primesc salariile și tichetele de masă inclusiv în decembrie”, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă purtătorul de cuvânt al unității medicale județene, Tiberiu Brădățan.

Acesta a precizat că este vorba despre 20 de tichete de masă/lună/persoană „cu amendamentul că medicii nu primesc tichete pentru zilele în care sunt de gardă deoarece aceștia servesc masa la serviciu”. Mai trebuie precizat că, pe lângă tichete și salarii, de sărbători se dau salariaților și tichete cadou în valoare de 100 lei.

Referindu-se la perioada de sărbători, Tiberiu Brădățan a menționat că în momentul de față se refac stocurile de medicamente pentru perioada ce urmează, astfel încât să fie asigurate medicamentele de urgență. Acesta a mai spus că medicii sunt pregătiți pentru afecțiunile specifice acestei perioade, de la șocuri hipotermice, agresiuni până la accidente provocate de micile deflagrații în urma folosirii necorespunzătoare a petardelor, pocnitorilor , artificiilor și a altor materiale pirotehnice.    
 


Intră acum și în grupul de