Adi Mutu: “Dedic această victorie suporterilor dinamoviști”


Intră acum și în grupul de

Adrian Mutu a avut o evoluție destul de ștearsă în partida pe care Fiorentina a câștigat-o în Ghencea cu scorul de 1-0. Totuși, internaționalul român s-a declarat bucuros că echipa sa a obținut calificarea în Cupa UEFA și că a câștigat într-un fel duelul cu fanii steliști. Mai mult, Mutu a răsucit cuțitul în rană: "Dedic această victorie și suporterilor dinamoviști".
"Suntem bucuroși că ne-am calificat. Ãsta era scopul nostru când am venit la București", a mai declarat Mutu. Atacantul Fiorentinei spune că se aștepta la o primire mai urâtă din partea fanilor din Ghencea. "Sincer să fiu mă așteptam la o atmosferă mult mai ostilă la adresa mea, dar am auzit mai multe înjurături la adresa lui Gigi Becali. Sunt călit, ce pot să spun. Asta este mentalitatea fanilor steliști. De câte ori am jucat pe Steaua, chiar și pentru echipa națională, am fost fluierat. Dar nu mă interesează, bine că ne-am calificat", a încheiat Mutu.
 
Fiorentina a învins Steaua cu 1-0, prin golul marcat de Gilardino în minutul 65 cu capul și s-a calificat în șaisprezecimile Cupei UEFA. Steaua, de cealaltă parte, a încheiat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct acumulat în șase etape.
 
Suporterii Stelei nu au uitat trecutul dinamovist al lui Adrian Mutu și l-au înjurat la fiecare atingere de balon. Mai mult, fanii din Ghencea i-au dedicat mai multe bannere ironice: "Mutu ești o mizerie", "Mutu = dealer la națională", "Who`s livin la vida loca", "Ajunge seara acasă și o arde pe coca", "Un țăran afemeiat, bețiv și drogat, voi îi spuneți briliant", "Mutu, îți sângerează nările".
 


Intră acum și în grupul de