Se juca cu pistolul în timp ce consuma băuturi alcoolice într-un bar


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, un udeștean încărca și descărca obsesiv un pistol, în timp ce se afla într-un bar. Potrivit IPJ Suceava, miercuri în jurul orelor 19.30, la sistemul de apel unic 112, a fost sesizat faptul că la un bar din incinta haltei C.F.R. Bănești se afla un bărbat care are asupra sa un pistol. La fața locului s-au deplasat urgent lucrătorii Postului de Poliție Fântânele care l-au identificat pe M. Neculai, în vârstă de 57 ani, din comuna suceveană Udești și au stabilit că acesta în  timp ce consuma băuturi alcoolice se juca cu un pistol, în sensul că scotea și introducea, în mod repetat, încărcătorul în pistol, motiv pentru care unul din clienții din bar a apelat serviciul de urgență 112.

În primă fază M. Neculai a negat că ar avea asupra sa pistol, astfel că polițiștii au efectuat un control corporal, astfel că s-a găsit în buzunarul din partea stânga de la pantaloni un pistol cu gaze marca „Rohm” calibrul 10x 22 mm., având în încărcător 5 cartușe cu gaze și bile de cauciuc.

Polițiștii au trecut la verificarea acestuia în baza de date și a rezultat faptul că bărbatul deținea pistolul în mod legal, având certificat de deținător. Verificările sunt continuate de Biroul Poliției Rurale împreună cu polițiști ai Serviciului Arme Muniții Substanțe Toxice – IPJ Suceava, urmând ca „pistolarul” să fie sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 295/2004- privind regimul armelor și muniției.
 


Intră acum și în grupul de