Peste 600 de participanți la cea de-a IV-a ediție a Crosului Sucevei (FOTO)


Intră acum și în grupul de

Cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv „Crosul Sucevei”, organizat de Primăria municipiului Suceava și Asociația Județeană de Atletism Suceava, a avut loc duminică, 23 septembrie a.c., punctul de start și sosire fiind esplanada Casei de Cultură din centrul orașului.

Potrivit reprezentanților Asociației Județene de Atletism Suceava, peste 600 de persoane au participat la această ediție a Crosului Sucevei.

Startul competiției a fost dat din fața Casei de Cultură Suceava, traseul fiind compus dintr-o singură buclă, pe următoarele străzi: Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul/Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Giratoriu – Mc Donald᾽s, Nicolae Bălcescu.

Traseul a fost semnalizat prin benzi de delimitare (garduri/balize de semnalizare amplasate la intersecțiile cu diverse străzi adiacente) și a fost supravegheat de comisari (arbitri) de cursă, amplasați în diferite puncte ale traseului.

Participanții au fost împărțiți pe șase grupe de vârstă, masculin și feminin, după cum urmează: 8-13 ani fete – distanță de alergare 2000 de metri; 8-13 ani băieți – distanță de alergare 2000 de metri; 14-18 ani junioare – distanță de alergare 2500 de metri; 14-18 ani juniori – distanță de alergare 2500 de metri; 19-25 ani feminin – distanță de alergare 2500 de metri; 19-25 ani masculin – distanță de alergare 2500 de metri; 26-39 ani seniori – distanță de alergare 2500 de metri; 26-39 ani senioare – distanță de alergare 2500 de metri; 40-49 ani – veterani categoria I, atât masculin cât și feminin – distanță de alergare 2000 de metri; peste 50 ani feminin –veterani categoria II, atât masculin cât și feminin – distanță de alergare 2000 de metri.

Printre participanții la „Crosul Sucevei” s-a aflat și viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

„Un eveniment frumos, la care au participat sute de suceveni, ediția a IV-a a Crosului Sucevei a fost o reușită. Fie că au participat, fie că au venit să-și susțină prietenii sau doar să privească, sucevenii au declarat la unison că astfel de evenimente trebuie să fie cât mai numeroase. Suceava și sucevenii au nevoie de mișcare! Felicitări tuturor participanților, laude premianților!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Toți participanții la cros au primit tricouri, iar câștigătorii medalii și diplome. (M.T.)


Intră acum și în grupul de