Suceava, inclusă de compania Christian Tour ca destinație de city-break


Intră acum și în grupul de

Operatorul turistic Christian Tour a lansat produsul city-break în cadrul căruia Suceava este una dintre destinații.

 

Christian Tour a decis să intre şi pe segmentul vacanţelor de tip city break, impulsionat de cererea ridicată din partea turiştilor români pentru acestea, potrivit unui comunicat de presă. Acesta arată că, în ultimii cinci ani, s-a dublat numărul turiştilor care, pe lângă vacanţa de vară rezervată, în general, într-o staţiune de litoral, se relaxează şi în una-două vacanţe scurte, de 2-3 zile, într-o destinaţie europeană.

Platforma include și posibilitatea de a rezerva city-break-uri în destinațiile interne deservite de un aeroport (Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Craiova, Târgu Mureș, Sibiu, Iași, Suceava, Constanța), în contextul în care interesul românilor pentru vacanțe de 2-3 zile într-un oraș din țară este pe un trend ascendent în ultimii ani.

Produsul city break creat de Christian Tour le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și împacheta singuri vacanța, alegând destinația, perioada de călătorie, compania aeriană și unitatea de cazare dorită. Astfel, pe site-ul Christian Tour, turiștii vor găsi câte un buton pentru a-și alege zborul, cazarea și combinația “zbor plus cazare” către orice destinație din lume unde există un aeroport către care se operează zboruri din România, atât directe, cât și cu escală. Pe lista orașelor din oferta Christian Tour se regăsesc, printre altele, Roma, Barcelona, Paris, Londra, Praga, Viena, Milano, Bruxelles, Amsterdam, Florența, Veneția, Lisabona, Berlin ori Madrid. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de