Flutur este optimist în privința negocierilor pentru formarea noului Guvern ( VIDEO )


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației județene Suceava a PD-L, care este și vicepreședinte la nivel național, Gheorghe Flutur, a prezidat vineri o ședință a CJ Suceava și a declarat că negocierile privind formarea noului Guvern „merg bine”, arătându-se optimist: „Sunt optimist că negocierile merg bine”, a afirmat Flutur. El a spus consilierilor județeni suceveni, în finalul ședinței, că se întoarce la București, unde continuă negocierile la vârf și și-a exprimat speranța că într-un timp scurt acestea vor fi finalizate. Flutur a arătat că noul Parlament se va întruni luni și se vor alege noile structuri de conducere ale celor două camere.

Viceliderul PD-L a subliniat că este nevoie de stabilitate în România și că o problemă importantă este cea a aprobării bugetului pentru anul 2009. „Ne preocupă legea bugetului pentru 2009”, a spus Flutur, arătând că „provocarea este criza globală economică” și că este nevoie de „prudență” la anumite capitole ale legii bugetului. El a precizat că, pe acest subiect, se poartă discuții atât cu BNR, cât și cu specialiști pe probleme fiscale și bugetare.

Totodată, președintele PD-L Suceava a mai spus consilierilor județeni că noul Guvern va acorda mai multă autonomie locală, „mai multă autonomie de lucru, mai multă autonomie financiară”.


Intră acum și în grupul de