Incendiu la un atelier de reparații auto din Suceava


Intră acum și în grupul de

Prin numărul unic de urgență 112 Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava a fost anunțat, joi, la ora 22:57 de existența unui incendiu la un atelier de reparații auto din municipiul Suceava. Astfel la fața locului s-au deplasat trei autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Suceava, un modul de descarcerare și un modul SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la atelierul de reparații auto de pe strada Gheorghe Doja, ce-i aparține lui Nicolae B. din municipiul Suceava.

Când pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent în atelier, la acoperișul clădirii și la un autoturism aflat în interiorul atelierului, existând pericolul de propagare la casa de locuit și anexe.

Focul a fost stins la ora 00.05, în incendiu fiind distrus acoperișul atelierului pe o suprafață de 60 mp, bunuri de uz casnic depozitate în podul clădirii și un autoturism în proporție de 90%. De asemenea s-au degradat un elevator, un compresor, un redresor și pereții atelierului. Pagubele au fost estimate la cca. 10.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric inițiat de un conductor electric defect din compartimentul motor al autoturismului aflat în interiorul atelierului. Pompierii au salvat casa de locuit, anexele și un alt autoturism, în valoare de cca. 100.000 lei.


Intră acum și în grupul de