Patru răniți, după ce o cutie a unei firme de cablu a căzut pe parbrizul unei mașini


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite după ce o cutie metalică a unei firme de cablu s-a desprins de pe un stâlp și a căzut pe parbrizul unei mașini aflate în mișcare. Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 12.15, pe DN 29 în interiorul comunei Dumbrăveni, A. Vasile, în vârstă de 36 ani, din municipiul Botoșani, posesor al permisului de conducere categoriile ,,BE,CE” din anul 1995, în timp ce conducea autovehiculul mixt marca ,,Peugeot”, o cutie metalică aparținând unei firme de cablu TV s-a desprins de pe stâlpul pentru susținerea rețelei electrice, a căzut pe parbrizul autovehicului, determinându-l pe conducătorul auto să frâneze și să vireze brusc stânga, pătrunzând pe contrasens.

Din sens invers circula regulamentar autoturismul marca „Merces Benz” condus de B. Valeriu, în vârstă de 41 ani, din Raionul Glodeni – Republica Moldova, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1990, intrând în impact frontal. În spatele autovehiculului înmatriculat în Republica Moldova circula autoturismul marca „Dacia Logan” condus de C. Gheorghe, în vârstă de 19 ani, din municipiul Tecuci, județul Galați, posesor al permisului de conducere categoria ,,B” din anul 2008, care, deși a frânat nu a mai putut evita impactul față-spate.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a minorului B. Aurel, de 16 ani și B. Aurelia, de 39 ani, ambii cetățeni moldoveni, fiul, respectiv soția lui B. Valeriu și rănirea ușoară a lui C. Gheorghe, respectiv F. Iulică de 48 ani din municipiul Botoșani, pasager în primul autoturism.

Conducătorii auto A. Vasile și B. Valeriu purtau centură de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, procedură la care a fost supus și C. Gheorghe, care nu purta centură de siguranță.
Imediat după producerea accidentului la fața locului a ajuns Detașamentul de Pompieri Suceava care a intervenit, cu un modul de descarcerare și un modul SMURD, pentru acordarea primului ajutor medical șoferului celei de-a treia mașini implicate în accidentul rutier.

S-a acordat primului ajutor medical persoanei și s-au luat măsuri de siguranță (scoaterea bornelor de la baterii și verificarea eventualelor scurgeri de combustibil). Victima a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite. Celelalte trei victime au fost preluate de ambulanțe din cadrul Serviciul de Ambulanță Suceava. Intervenția a fost încheiată la ora 12.50.
 


Intră acum și în grupul de