Fotbal, Liga 1 : Dorinel Munteanu sfătuit să plece de la Steaua


Intră acum și în grupul de




Gigi Becali a început deja să-l critice public pe Dorinel Munteanu, semn că răbdarea sa față de antrenor a ajuns la limită. La fel a procedat și atunci când a vrut să scape de Gică Hagi sau de Marius Lăcătuș. După ultimul eșec în meciul cu Fiorentina, finanțatorul din Ghencea nu a ezitat să-l „înțepe” pe tehnician. „Regret că l-am lăsat să plece pe Lăcătuș. Îmi dau seama că era mai bine cu el. Ce dacă Dorinel se supără? Ce, trebuie să mint eu ca să îi fiu pe plac lui Dorinel Munteanu? Nu mă interesează. Îmi permit să spun ceea ce simt. Dorinel mai are patru – cinci meciuri să-mi arate că e antrenor”, a spusBecali.

Surprinzătoare a fost reacția lui Lăcătuș: „M-aș întoarce oricând, dar nu vreau să spun mai mult acum. Deocamdată mă bucur de vacanță și mă delectez cu această carte dedicată Stelei”.

Ion Dumitru, fost internațional stelist, crede că ar fi mai bine ca Dorinel să părăsească echipa acum. „Eu am spus de la început că pe Dorinel nu o să-l prindă iarna la Steaua. În comparație cu perioadele în care au antrenat Gică Hagi și Lăcătuș, rezultatele obținute de Steaua sub comanda lui Dorinel sunt mai slabe. Ar fi mai bine dacă ar pleca acum, ținând cont de criticile lui Gigi Becali”, ne-a spus Liță Dumitru.

Același sfat i l-a dat și fostul selecționer al echipei naționale, Emeric Ienei. „Dorinel ar face bine să plece acum. E clar că Gigi Becali nu-l mai dorește la echipă. De ce să mai aștepte trei-patru meciuri? Doar ca să fie umilit în public de patron? Dacă ar renunța acum, măcar ar rămâne cu o imagine mult mai puțin șifonată”, a declarat Ienei la gsptv.

 


Intră acum și în grupul de