Dănuț Coman a semnat cu FC Brașov


Intră acum și în grupul de

Fostul portar rapidist, care nu a jucat în ultima jumătate de an, fiind în conflict cu șefii din Giulești, va încasa la noua sa echipă 200.000 de euro pe sezon. El a primit și o primă de instalare de 450.000 de euro. Coman (29 de ani) a venit la echipa antrenată de Răzvan Lucescu din postura de jucător liber de contract. „Sper să ajut Brașovul să ajungă chiar în Liga Campionilor. Am discutat cu domnul Neculaie (n.r. – președintele CA al echipei) și mi-a prezentat un proiect pe termen lung. Mi s-a părut un președinte mai de treabă decât alții“, au fost primele cuvinte ale lui Coman în tricoul formației ardelene.
Daniel Coman, supranumit „Robocop“, îi va lua locul unui alt dur din fotbalul românesc, Bogdan Stelea, alias „Arnold“, cel care a apărat cu succes în tur poarta brașovenilor. Protocolar, Coman a spus ieri, la prezentarea sa oficială, că nu se vede cu un loc de titular asigurat: „N-am venit să-i iau locul lui Bogdan Stelea, pe care-l consider un portar foarte bun. Cine va fi mai în formă va apăra“.
Totuși, șansele lui „Stelică“ să mai prindă primul „11“ al „stegarilor“ sunt foarte mici. „Eu nu mai mă omor să fiu titular. E normal ca Dani să apere, pentru că e jucător de echipa națională“, crede Bogdan Stelea care, la cei 41 de ani ai săi, este cel mai bătrân jucător din Liga I.
 În lotul lui Răzvan Lucescu se găsesc, în acest moment, opt jucători care în trecut au evoluat la Rapid. Coman s-a alăturat colegilor săi cu care, în sezonul 2005-2006, a reușit să ducă Rapidul până în „sferturile“ Cupei UEFA: Măldărășanu, Ilyeș, Buga și Nicolae Constantin. Bogdan Stelea, Cristian Ionescu și Marian Cristescu au trecut și ei prin curtea „alb-vișiniilor“ înainte de a poposi sub Tâmpa. Lucescu jr. și Dinu Gheorghe completează poza de familie a rapidiștilor, care slujesc acum steagul „galben-negru“.
 


Intră acum și în grupul de