Dorin Goian, dorit de Betis Sevilla


Intră acum și în grupul de

Ieșită din competițiile internaționale, Steaua nu mai are de ce să se întărească cu jucători consacrați pentru că în următoarele șase luni nu va lupta decât în Liga I. În aceste condiții, dorința lui Gigi Becali de a „cârpi“ echipa cu jucători tineri care au fost împrumutați de Steaua la diferite formații din țară este oarecum de înțeles. Readucerea lui Tudose și, așa cum spunea însuși patronul, păstrarea lui în lotul echipei pregătite de Dorinel Munteanu este un semn că Steaua se va despărți cât de curând de un fundaș central. Nu este vorba neapărat de Rădoi, care a evoluat mai mult ca mijlocaș la închidere, ci de iminenta despărțire de Dorin Goian, jucător pe care Dumitru Dragomir l-a cotat cu cele mai multe șanse de a pleca în străinătate în această iarnă. Betis Sevilla este una dintre formațiile care se gândește la achiziționarea internaționalului român.
Diario de Sevilla a scris zilele trecute că antrenorul formației spaniole, Paco Chaparro, insistă pe lângă Manuel Ruiz de Lopera, principalul finanțator al echipei, să-l transfere pe român. Numai că acesta din urmă i-a transmis tehnicianului să se descurce cu ce are la dispoziție, o situație asemănătoare oarecum cu ceea ce se întâmplă la Steaua. Antrenorul Paco Chaparro s-a gândit însă cum să-l convingă pe Lopera să-l cumpere pe Goian. „Măcar cumpără-l de acum și să vină la vară, pentru că prețul lui este undeva sub 4 milioane de euro“, i-ar fi spus el președintelui.
Oficial, Steaua nu a primit nicio ofertă, Valeriu Argăseală declarând că nu a aflat de interesul lui Betis pentru Goian decât din ziarele spaniole. Dar interesant este că atunci când a vorbit despre readucerea lui Tudose, președintele stelist a spus: „Tudose e un jucător de mare perspectivă și pe care vrem să-l păstrăm. El a fost și în anii trecuți cu noi în pregătiri, dar am fost nevoiți să-l împrumutăm pentru că altfel îl «omoram». Nu avea cum să joace în fața lui Goian și Ghionea“.
 


Intră acum și în grupul de