Fotbal, Liga a II-a : Șumudică amenință: “Luni îmi dau demisia”


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă în dese rânduri a dat dovadă de răbdare și a rămas în continuare la Progresul în ciuda situației dezastruoase, Marius Șumudică vede cum i se destramă echipa.
Antrenorul a declarat în dese rânduri că dorește să continue la Progresul, dar numai în situația în care lotul va fi același și situația financiară va fi una stabilă. Cunoscut ca un tip care pune foarte mult suflet în tot ceea ce face, fie în cariera de jucător sau în proaspăta meserie de antrenor, Șumudică a încercat în dese rănduri să îi convingă pe jucători să nu își depună memorii. Situația nemaischimbându-se de săptămâni bune el nu a mai reușit să controleze evoluția lucrurilor și totul a evoluat numai în rău.
Fără să își primească banii de mai bine de 4 luni, jucătorii și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Unii dintre ei au semnat noi angajamente sau urmează să o facă, iar alții așteaptă marți o decizie favorabilă din partea federației. Portughezii Nuno Gomes și Nuno Fonseca au semnat deja cu gruparea din liga secundă bulgară, Beroe Stara Zagora.
 
 


Intră acum și în grupul de