Fotbal : Juventus îl vrea pe Pantilimon de la Timișoara


Intră acum și în grupul de

Costel Pantilimon e tot mai aproape de Italia. Inter nu și-a ascuns interesul pentru portarul Timișoarei, însă tratativele au trenat. Duminică, în ediția sa tipărită, “Gazzetta dello Sport” a aruncat bomba.
“Juventus nu tratează cedarea lui Buffon la Manchester City, dar scrutează viitorul. Suma cerută de Udinesse pentru Handanovici, 18 milioane de euro, a fost considerată exagerată de către torinezi. În schimb este apreciat la Juventus, Costel Pantilimon, 21 de ani, portarul titular al Timișoarei, care-i place și lui Inter”, scrie presa italiană. Se pare însă că Buffon va pleca, deși Juve nu recunoaște negocierile. Și că, în aceste condiții, discuțiile pentru achiziționarea lui Pantilimon vor fi urgentate! Negocierile pleacă de la 8 milioane de euro, aceasta fiind ultima sumă avansată de Poli pentru un transfer definitiv. Directorul Gheorghe Chivorchian a justificat creșterea cu 3 milioane a prețului față de finalul turului prin faptul că există o veritabilă avalanșă de oferte pentru Pantilimon.
Jurnaliștii italieni estimează că atât Juve, cât și Inter vor începe oficial negocierile pentru achiziționarea lui Costel Pantilimon în primele zile ale lui 2009.
Pantiliomon s-a arătat impresionat de interesul granzilor din Italia. “Sunt onorat că se scrie despre mine în Italia. Mai ales în acești termeni, că pot reprezenta o soluție pentru Juventus și Inter! Buffon este idolul meu încă din copilărie. Mi-ar plăcea să fiu coleg cu el, dar nu e nici o problemă nici dacă pot să-l înlocuiesc”, a spus portarul lui Poli.
 
 


Intră acum și în grupul de