Fotbal : Culio va semna cu Rubin Kazan


Intră acum și în grupul de

În urma evoluțiilor bune din Liga Campionilor, argentinianul Emmanuel Culio a intrat în vederile mai multor formații din Rusia. Prima care a făcut o ofertă scrisă pentru jucător, cifrată undeva la 2.000.000 de euro, a fost Dinamo Moscova. La începutul săptămânii trecute, Kryliya Sovetov Samara a plusat și a trimis o ofertă de 2.500.000 de euro. Însă, zilele trecute, campioana Rusiei, Rubin Kazan, a trimis un fax cu o ofertă pe placul conducerii din Gruia: 4.000.000 de euro! Șefii lui Rubin ar urma să vină zilele viitoare la Cluj pentru a semna actele de transfer. „Avem oferte din Rusia pentru Culio, le analizăm. E posibil să plece, deoarece sunt jucători care să-l înlocuiască. Mai multe nu pot să spun acum”, a zis președintele Iuliu Mureșan.
Argentinianul este atras de oferta lui Rubin, deoarece ar urma să câștige 600.000 de euro, de trei ori mai mult decât la CFR Cluj. „Orice este posibil. În cazul în care oferta este convenabilă pentru club și pentru mine, atunci de ce să nu plec? Am și eu o familie, trebuie să am grijă de ea”, a spus și argentinianul. Acesta a rămas la Cluj-Napoca o zi în plus față de colegii săi tocmai pentru a discuta cu președintele Iuliu Mureșan despre ofertele care sunt pe adresa lui.
Un alt jucător care este aproape de un transfer la campiona Rusiei este Andre de Sousa Galliasi. Pentru fundașul brazilian, Rubin se luptă cu FC Moscova, ofertele fiind undeva în jurul sumei de 1 milion de euro. Salariul oferit lui Sousa de ruși este de 500.000 de euro. „Eu vreau să rămân la CFR, dar doar dacă mi se va mări contractul pentru că am acum o fetiță, familia mea este mai mare decât în urmă cu doi ani, când am venit și trebuie să mă gândesc la viitorul meu”, a declarat Andre Sousa.
 
 


Intră acum și în grupul de