Local Kombat : Aducerea lui Goodridge a fost falimentară


Intră acum și în grupul de

Sponsorii care au plătit aducerea canadianului la gala Local Kombat de la Ploiești își vor banii înapoi, 20.000 de euro, după prestația jalnică a lui Gary Goodridge.
Cătălin Moroșanu a lovit, în timp ce oaspetele de seamă al organizatorilor s-a mulțumit să primească. Chiar dacă la începutul disputei asistența se arăta entuziasmată de loviturile lui Moroșanu, pe final, publicul l-a fluierat copios, suspectând partida de aranjament. Românul a încercat apoi să-și ceară scuze în fața spectatorilor pentru lipsa de combativitate a lui Goodridge, dar fără niciun efect. Mult mai furioși s-au dovedit a fi sponsorii care reprezentau firma tatuată pe spatele canadianului. Grupul respectiv, situat la zona VIP, i-a luat la rost pe organizatori, nemulțumiți de felul în care s-a desfășurat lupta. “Ne vrem banii înapoi! Ce a fost asta?”, au strigat furioși aceștia în jurul mesei oficiale.

La fel de iritat de non-combat-ul lui Goodridge a fost și Cătălin Moroșanu. “Moartea din Carpați” nu a ezitat să-i reproșeze nord-americanului că i-a pus în umbră performanța, prin lipsa de vlagă din ring. “Înțeleg reacția sponsorilor la adresa lui Goodridge. Ei i-au reproșat faptul ca nu a făcut show. Eu ce să-i fac, daca el nu a ripostat? Poate nu trebuia să îl iau așa tare de la început”, a încheiat Moroșanu.
 


Intră acum și în grupul de