Local Kombat : Aducerea lui Goodridge a fost falimentară

Sponsorii care au plătit aducerea canadianului la gala Local Kombat de la Ploiești își vor banii înapoi, 20.000 de euro, după prestația jalnică a lui Gary Goodridge.
Cătălin Moroșanu a lovit, în timp ce oaspetele de seamă al organizatorilor s-a mulțumit să primească. Chiar dacă la începutul disputei asistența se arăta entuziasmată de loviturile lui Moroșanu, pe final, publicul l-a fluierat copios, suspectând partida de aranjament. Românul a încercat apoi să-și ceară scuze în fața spectatorilor pentru lipsa de combativitate a lui Goodridge, dar fără niciun efect. Mult mai furioși s-au dovedit a fi sponsorii care reprezentau firma tatuată pe spatele canadianului. Grupul respectiv, situat la zona VIP, i-a luat la rost pe organizatori, nemulțumiți de felul în care s-a desfășurat lupta. “Ne vrem banii înapoi! Ce a fost asta?”, au strigat furioși aceștia în jurul mesei oficiale.

La fel de iritat de non-combat-ul lui Goodridge a fost și Cătălin Moroșanu. “Moartea din Carpați” nu a ezitat să-i reproșeze nord-americanului că i-a pus în umbră performanța, prin lipsa de vlagă din ring. “Înțeleg reacția sponsorilor la adresa lui Goodridge. Ei i-au reproșat faptul ca nu a făcut show. Eu ce să-i fac, daca el nu a ripostat? Poate nu trebuia să îl iau așa tare de la început”, a încheiat Moroșanu.