E.ON Moldova a modernizat două stații de transformare din județ


Intră acum și în grupul de

Valoarea totală a investițiilor realizate de E.ON Moldova Distribuție în modernizarea și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice în acest an a fost de aproximativ 100 milioane de lei. Potrivit lui Sorin Munteanu, din cadrul Departamentului de Comunicare și Relații Publice- E.ON Moldova Distribuție investițiile în modernizare și dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei E.ON Moldova  Distribuție SA.

Acesta precizează că o atenție deosebită în acest an s-a acordat modernizării stațiilor de transformare, ca noduri energetice importante pentru alimentarea cu energie electrică a unor zone mari de consum. În acest sens E.ON Moldova Distribuție a modernizat 22 de stații de transformare printre care stațiile Șicani și Moinești din județul Bacău, Botoșani și Trușești-Botoșani, Pașcani și Tg. Frumos- Iași, Tg. Neamț și Sărata- Neamț, Rădăuți și Vatra Dornei- Suceava, Delea și Rediu- Vaslui.

Sorin Munteanu menționează că au fost folosite echipamente, materiale și tehnologii la standarde performante, la nivelul celor utilizate în stațiile de transformare pe plan mondial. Numai valoarea investiției la această categorie se ridică la cca. 14 milioane de lei.    
 


Intră acum și în grupul de