O bucureșteancă și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier la Dolhești


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 45 de ani a încetat din viață și alte două persoane, toți din București, au fost rănite în urma unui accident rutier produs duminică după-amiază pe drumul județean din zona comunei sucevene Dolhești. Potrivit biroului de presă al IPJ Suceava, duminică după-amiază, în jurul orei 17.05, pe DJ 208 în afara comunei Dolhești, numitul M.EMIL de 48 ani din municipiul București, posesor al permisului de conducere categoriile  ,,B, D TB” din anul 1994, în timp ce conducea autoturismul marca  Daewoo Cielo, într-o curbă la stânga pe un carosabil acoperit cu polei și gheață, a pierdut controlul asupra direcție de mers și  intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

În urma accidentului a rezultat decesul numitei M. MARIA de 45 ani – soția conducătorului auto și rănirea ușoară a numiților R.MARIA de 37 ani și R.MIHAI de 41 ani,  toți din București, pasageri în autoturism .

Conducătorul auto purta centura de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de