Suceveni arestați pentru trafic de droguri


Intră acum și în grupul de

La doar câteva ore după ce s-au întors din Spania, doi tineri din județul Suceava au ajuns în arestul poliției fiind prinși în flagrant când încercau să vândă droguri de mare risc.  Întorși din Spania unde recesiunea economică i-a lăsat fără loc de muncă, doi tineri din județul Suceava au încercat să se reprofileze. Din păcate aceștia au ajuns după gratii la doar câteva ore după ce au călcat pe pământul natal. Tinerii au fost prinși în flagrant de membrii BCCO în timp ce încercau să vândă „suvenirurile” aduse de peste hotare. Flagrantul a fost organizat într-o stație peco de pe raza municipiului Vatra Dornei.

Tinerii de 21 și respectiv 23 de ani, unul din Gura Humorului și celălalt din Siret, nici nu credeau că aveau să vândă drogurile unui ofițer BCCO sub acoperire. În momentul în care încercau să facă tranzacția, peste vânzători au năpustit caguliștii. Aceștia au găsit nu mai puțin de 197 de grame de hașiș, ambalate sub formă de 32 de capsule. Pentru toată cantitatea de stupefiante cei doi cereau 2.700 de euro.

Comercianții au fost reținuți și prezentați judecătorilor Tribunalului Suceava, care au dispus arestarea lor pentru 29 de zile sub acuzațiile de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic cu droguri.

 


Intră acum și în grupul de